2009-04-29

SARRERAKOA



Nahiz eta gaur egun lan erremuneratu batean ez ibili, egunero egiten ditut lantxo asko. Horietako batzuk erakusteko, eta neure buruari ere ikus arazteko asmotan sortu dut blog hau.

Gaur, adibidez, sukaldaritzari ohi baino denbora gehiago eskaini diot. Bazkaltzeko atzoko sobrekin nahikoa nuen (nere txikiaren purea kontutan hartu gabe), baina afaltzeko, zerbait berezia egitea otu zait. Nere bihotzeko azukre koxkorrak (senarrak noski) hainbeste eta gehiago merezi baitu.

Hala, afaltzeko menu hau prestatu dut: menestra, haragi gisatua, eta postrerako, piña tarta freskoa.

Nere txikia siestan zegoen bitartean egin ditut hirurak (eskerrak 2 orduko siestak egiten dizkidan). Geroxeago adieraziko dut nola egin ditudan, orain txikiak nere behara baitu.
Txao...

iruzkinik ez:

Argitaratu iruzkina

Zure oharrak jasotzeko prest nago...