2009-04-30

ANANAZKO TARTA


Eta hemen, azkenean, egindako postrea.

Erabili ditudan osagaiak hauek dira:
Anana lata bat (nik bere zukuan enbasatutakoa aukeratu dut, azukre gehiagorik gabekoa)
Esnegain lata bat
Ananazko 4 yogur
Azukrea, 4 goilarakada
Sobaoak (erabiliko duzuen moldearen arabera, gutxi gora behera 15)
Gelatina neutrozko sobre bat




Erabili behar duguan moldearen barrua forratu behar da erditik ebakiko ditugun sobaoekin (altura gutxitzeko).






Ontzi luze batean 4 yogurrak batitu eta gelatinazko sobrearekin nahaztu.
Beste ontzi batean esnegaina eta azukrea batitu esnegaina arrotu arte.










Nahastu yogurra eta esnagaina, eta ondoren bota sobaoen gainera.





Gorde ontzia hozgailuan eta pare bat ordu pasa ondoren, gogortzen ari denean, dotoretu latako anana puskekin. Hurrengo egunean hobea egongo da, fresko freskoa.

Edonori gustatzeko modukoa, eta egiteko erraz-erraza...

1 iruzkin:

Zure oharrak jasotzeko prest nago...